VIS FILTER
Jewelsnaps

Nu kan du glæde venner og familie i juledagene med en hurtig hjemmelavet kryddersnaps - den kan ordnes på et par døgn og smager så juleenglene synger. Christian har været i krydderiskabet og blandet vores egen gibbernakker :-)

Du skal bruge:

  • 1 glas Aalborg Basis snaps eller lignende
  • 10 kryddernelliker
  • 10 tørrede kardemommebælge
  • 2 stk. kanelstænger (max 10 cm, passer i glasset)
  • 1/2 g safran

Sådan gør du:

  1. Åbn glasset
  2. Put krydderierne i
  3. Luk glasset :-)
  4. Prøvesmag snapsen efter en dag eller to, og hvis du har en sødere tand, så tilsæt langsomt en halv spiseske flydende honing under omrøring.
  5. Filtreres efter lagring og lægges på køl.


Snapsen kan bruges allerede efter et døgn - men kan godt lagres videre. Pas dog på, at safranen ikke bliver bitter - vi har ikke selv prøvet den over længere tids lagring endnu, men det er et klassisk råd om safransnaps.

Smager julet og lidt gløgg-agigt, men stærkt og krydret. Flot gul-orange farve.