Kartoffelpizza med sort trøffel carpaccio
Skrevet af SOLVEIG ANDERSEN den

Hovedret
Tilberedningstid: ca. 1 time hvor af ca. 30-45 min er i ovnen (hold øje).
Til 4 personer
Ingredienser:
- 20-30 g sort trøffel i fine skiver (Carpaccio)
- 1 sød kartoffel og 2 bagekartofler
- 1 stort glas god pesto ca. 200 gr.
- 1 rødløg finsnittet
- pizza dej til to pizzaer, hjemmelavet eller købt(hvis det skal gå ekstra stærkt)
- revet mozzarella og cheddar (efter ønske)
- salt, timian, peber
Tilberedning:
Skræl og skær kartoflerne ud i tynde skiver ca.2 mm.
Pizzadejen rules ud til to pizzaer af ca 25-30cm diameter. Pestoen fordeles ligeligt på dem og derefter lægges kartoflerne på, så de overlapper hinanden let. Trøffel carpaccio fordeles ud over de to pizzaer og også det finsnittet rødløg.
Krydre pizzaerne med salt, peber og timian og drys den ønskede mængde ost på:-)
Bages ved 200 grader mit i ovnen i ca. 30-45 min. men hold øje med den
Anretning:
Serveres med en frisk grøn salat til.Velbekomme!!
TAGS: