Om os

Jewels of Taste er en eksklusiv shop for dig, der har lyst til et pift af luksus i hverdagen, dig der er nysgerrig og vil lege med nye smagsoplevelser, eller dig der bare leder efter en lækker og anderledes gaveidé. Hos os finder du eksklusive og fortrinsvist økologiske delikatesser og ingredienser af meget høj kvalitet, til priser der er til at overkomme.

Vi har især fokus på det bedste, som middelhavslandene har at tilbyde, som f.eks. sjældne græske trøfler og trøffelprodukter, økologisk safran, præmieret økologisk honning fra udvalgte producenter, første klasses olivenolie eller andre lækre delikatesser.

Vi finder de fleste af vores varer i Grækenland, hvor vi selv rejser ned og besøger producenterne, opbygger en personlig relation, ser deres produktionsfaciliteter, lærer deres historie at kende - og deler den med dig, så du også kan opleve de særlige traditioner, lokaliteter og personligheder, der er med til at frembringe disse små skatte.

De fleste af vores leverandører er kooperativer eller små familiedrevne virksomheder, og vi går især efter økologi, rene råvarer, prisvindende og certificerede, sjældne specialiteter, som passer godt til det skandinaviske middagsbord.

Du kan forvente et højt serviceniveau, god rådgivning og en række nye smagsoplevelser her hos os. Hvis du melder dig til vores nyhedsbrev, kan du være sikker på at få gode tilbud hver måned, nye opskrifter og tips, gaveideer og nye eksklusive varer fra vores katalog.

Vi er to, der hele tiden er på jagt efter nye smagsoplevelser, som kan bruges både af kødspisere, vegetarer og veganere. Vi håber, at du vil blive lige så glad og begejstret for disse kulinariske perler, som vi er blevet.

Nu ikke mere snak - velbekomme - se dig omkring.
Vi glæder os til at få dig som kunde.


Mange hilsner
Solveig & Christian

Sale

Unavailable

Sold Out