Vi er Jewels of Taste

Velkommen med på vores rejse ind i det bedste, som Grækenland har at byde på. Vi startede Jewels of Taste i 2018 og har siden da med jævne mellemrum rejst rundt i Grækenland for at finde små innnovative familielandbrug, økologer og andre visionære producenter, der brænder for at skabe autentiske græske smagsoplevelelser med høj næringsværdi.

Mange af vores producenter vinder præmier i de internationale konkurrencer, men holder stadig fødderne solidt plantet på den jord, som de har arvet af deres forfædre. Hos dem finder vi klassiske græske fødevareprodukter som olivenolie, oliven, honning, trøfler, vine og meget mere.

Grækerne mener selv, at de har verdens bedste olivenolie, men det er vigtigt at huske, at selv om de har vundet præmier, så er det dig, der er den endegyldige smagsdommer. For os er det et uomgængeligt krav: Det skal smage godt, uanset, hvad alverdens eksperter synes.

Vi formidler dem gennem vores webshop og besøg rundt i Danmark på torvemarkeder, julemarkeder og events og bringer nye og unikke græske smage ud til danskerne.

Jewels of Taste har rødder både i Grækenland og Danmark. Vi skiller os ud med unikke produkter, økologi, meget høj kvalitet, viden og gennemført kundeservice.

Vi er glade for at have dig på besøg,

mange hilsner fra Solveig og Christian

Vi bruger cookies til at sikre en velfungerende oplevelse i shoppen