Jewels of Taste: FAQ/vilkår

På denne side kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål, som vore kunder har. Finder du ikke det, du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte os - brug venligst en af mulighederne på siden Kontakt os.

Hvorfor kan jeg ikke altid finde de varer, jeg gerne vil have, i shoppen?

Flere af vores produkter (f.eks. økologisk safran) produceres kun i begrænsede mængder på det europæiske marked, og der er ofte ret store sæsonudsving (f.eks. for trøfler og olivenolie). Det kan derfor ske, at bestemte varer kan være udsolgt i kortere eller længere perioder.

Hvordan sender i varerne og hvilke lande sender i til?

Vi samarbejder med flere forskellige fragtselskaber for at kunne tilbyde en fleksibel kombination af internationale transportmuligheder. Uden for Danmark er vores primære samarbejdspartner DAO, som via deres CoolEurope netværk har forskellige transportmuligheder. Du kan se, hvad vi kan tilbyde i dit land nedenfor:

 • I Danmark har du mange muligheder for forsendelse - enten til døren, til nærmeste pakkeshop eller via Send & Hent i din nærmeste Føtex, Netto eller Bilka supermarked. Vi samarbejder med GLS, DAO og Dansk Supermarked. Send & Hent bruger Bring som underleverandør og du kan derfor opleve at modtage tracking information fra både Send & Hent og fra Bring for den samme forsendelse. Det kan desværre ikke undgås. Til gengæld er det en fornuftig fragtpris. OBS! Du kan opnå gratis forsendelse med Send & Hent, hvis du køber for over kr. 500,-
  Du kan læse en opdateret oversigt over vores danske forsendelsespriser på siden Fragt og Porto.
 • I Sverige tilbyder vi hjemmelevering gennem PostNord eller levering i pakkeshop gennem DHL.
 • I Finland sender vi via DAO/CoolEurope til Posti pakkeshops.
 • Grønland er der ikke andre muligheder end PostNord hjemmelevering. Vi ved godt, at det er en dyr løsning, men vi tilbyder den alligevel, da vi rigtigt gerne vil have mulighed for at betjene vore nordatlantiske venner.
 • I Tyskland tilbyder vi hjemmelevering gennem PostNord eller GLS (afhængigt af vægtklasse) og levering til pakkeshop gennem DAO CoolEurope, der samarbejder med Deutche Post.
 • I Storbritannien tilbyder vi hjemmelevering på Mainland UK via GLS og levering til pakkeshop gennem DAO/CoolEurope, der bruger flere forskellige velansete lokale fragtpartnere.
 • I Holland tilbyder vi hjemmelevering gennem GLS og levering til pakkeshop gennem DAO/CoolEurope netværket og de lokale samarbejdspartnere.
 • Vi regner med i løbet af 2019 at udvide listen til at omfatte flere EU-lande samt Island, Færøerne og Norge.
  Hvis du bor i et andet land og stadig gerne vil købe gennem os, så kontakt vores kundeservice og så gør vi, hvad vi kan, for at finde en løsning.

   Denne liste er kun vejledende - du kan få et fuldt overblik over aktuelle fragtmuligheder og priser for dit specifikke køb ved at gå til kassen. Bemærk, at varernes pris altid er inklusive dansk moms (25%), når modtageren er i EU.

   Vi ved, at fragtpriser er en af de ting, som webshops konkurrerer på, og vi forpligter os derfor til ikke at tjene ekstra på de fragtpriser, vi kan opnå på et givent tidspunkt. Samtidig er det en af vores store omkostninger, da mange af de varetyper vi har, medfører særlige krav til grundig indpakning.

   Vi arbejder hele tiden på at reducere omkostningerne til emballage og at finde stadigt bedre fragtpriser, der kan komme dig til gode som kunde. Derfor vil du også, når du afgiver din ordre, kunne opleve, at nogle af forsendelsesformerne kun er tilgængelige i specifikke områder eller for specifikke vægtklasser.

   Ved særligt store ordrer, som f.eks. erhvervsordrer, anbefaler vi altid, at du kontakter vores kundeservice, inden du afgiver ordren. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde den bedste leveringsløsning.

   Hvordan får jeg rabat?

   Vi afholder løbende konkurrencer og andre aktiviteter I vores nyhedsbrev og på vores Facebookside. Typisk udlodder vi et særligt eksklusivt produkt eller et antal rabatkoder som præmie. Der kan altid bruges maksimalt en rabatkode pr. ordre, og en rabatkode kan ikke kombineres med gavekort/tilgodebevis. Rabatkoder har altid en udløbsdato eller andre begrænsninger, som oplyses, når du får dem tilsendt - f.eks. hvilke varer, de gælder for eller et minimumskøb.

   Når vi er på marked med vores varer, udsteder vi ofte også rabatkoder til vores kunder - f.eks. med gratis fragt for første online ordre.

   Hvordan betaler jeg for mine varer?

   Vi trækker beløbet fra din konto, når varen afsendes. Vi understøtter så mange som muligt af de betalingsmuligheder, der tilbydes fra vores betalingspartner QuickPay - med forbehold for betalingsformer, der er særligt svære eller dyre at bruge for os og kunderne. En opdateret liste over betalingsmuligheder kan du finde ved at vælge ”Gå til kassen” fra din varekurv i shoppen.

   Vi modtager ikke betaling i kryptovalutaer som Bitcoin, Ether mv. Nogle kredit er også blokeret som beskyttelse mod svindel, hvis dit mod forventning bliver afvist, kan du kontakte vores kundeservice og vi vil så finde en løsning.

   Alle priser i shoppen er angivet i danske kroner og er inklusive dansk moms, levering beregnes ved afgivelse af ordren, da leveringsomkostningerne er baseret på varens vægt og din adresse.

   Hvor hurtigt kan jeg få mine varer?

   Ordrer, der afgives inden kl. 12:00 på hverdage, ekspederes som udgangspunkt samme dag.

   Vi bruger pakkelabels.dk og CoolRunner til at sende til kunder. Det betyder, at du selv kan vælge mellem en lang række forsendelsesmuligheder, som har forskellige priser og leveringstider i forskellige lande. I Danmark er DAO for tiden den hurtigste leveringsform, og de har også flest åbne pakkeshops i weekender og på helligdage.

   Vi tilbyder forsendelse via Send & Hent til Bilka, Føtex og NETTO butikker over hele Danmark. Hvis du ønsker at vi sender varen via Send & hent, skal du lægge mindst en hverdag til den forsendelsestid, som Dansk Supermarked oplyser på https://www.sendoghent.dk/.

   Vi arbejder hele tiden på at have så mange relevante forsendelsesmetoder som muligt. Savner du en bestemt mulighed, så send en mail, og vi ser på det.

   Hvis du køber varer op til en højtid eller en anden meget vigtig dato, anbefaler vi dig at gøre det mindst to hverdage før den dag, som du kan regne dig frem til ved dit valg af fragtordningens vilkår.

   Eksempelvis: Du vælger DAO med levering til en pakkeshop. De har p.t. en leveringstid på 2-3 hverdage, og du skal også finde tid til at hente varen i din pakkeshop. Hvis du vil bestille et trøffelprodukt til et bryllup el.lign., skal du altså gøre det mindst en uge før, du skal bruge varen – eller vælge en hurtigere forsendelsesmetode. Vi kan ikke garantere rettidig levering på specifikke datoer.

   Hvis du har meget travlt eller har brug for levering på en specifik dato, vil vi bede dig kontakte os før dit køb, for at høre, om vi har mulighed for at tilbyde afsendelse med kurer eller afhentning i København eller Roskilde samme dag eller en anden fleksibel løsning. I så fald kan der forekomme højere forsendelsesomkostninger – afhentning på vores adresse er dog som udgangspunkt gratis, hvis det er praktisk muligt.

   Kan I lægge min pakke et andet sted, hvis jeg ikke er hjemme?

   Nogle af de forsendelsespartnere, vi understøtter, tilbyder aflevering af pakker på din adresse, selv om du ikke er hjemme – f.eks. PostNord ModtagerFlex eller GLS DepositService. Der gælder separate regler for disse løsninger, i nogle tilfælde skal du være tilmeldt hos transportvirksomheden først, og det sker altid på eget ansvar.

   VIGTIGT: Vi fraråder, at får leveret din pakke et usikkert sted. ”Terrassepirater” eller ”Porch Pirates”, altså tyve, der benytter en tilfældig mulighed for at stjæle andres hjemmeleverede pakker, er ved at blive et voksende problem. Vi understøtter kun fleksible afleveringsformer, hvor du kan få varen afleveret et sikkert sted.

   Min ordre er sat på pause - hvad betyder det?

   Der forekommer desværre i stigende grad svindel med netkøb, hvor kreditkortoplysninger kan være blevet stjålet. Derfor er vi af og til nødt til at kaste et mere grundigt blik på en usædvanlig ordre, selv om den kan være helt i orden. Hvis du uretmæssigt bliver fanget i vores svindelfilter, kan du være sikker på, at vi kontakter dig hurtigt for at udrede sagen, og vi beklager naturligvis ulejligheden.

   Hvad kan jeg klage over?

   Vi giver reklamationsret ifølge købeloven. Den gælder for fejl i materiale eller fabrikation. Der er ingen fortrydelsesret på fødevarer. Hvis din vare ikke er kommet frem, eller bliver meget forsinket så kontakt os venligst, så vi kan kontakte vores fragtpartner.

   Hvordan sender jeg en defekt eller forkert vare retur?

   Du skal altid bruge vores returportal til at oprette din forsendelse og printe en returlabel – andre former for returnering accepteres ikke. Varen skal pakkes forsvarligt, og hvis du genbruger vores oprindelige emballage, skal du huske at fjerne den gamle pakkelabel.

   Du kan altid returnere en vare, hvis:

   • Du har fået tilsendt en anden vare, end den, du har bestilt (varen må ikke have været åbnet, og skal være i en stand, så den kan sælges som ny)
   • Der er væsentlige fejl i materiale eller fremstilling på varen (dækker ikke skader, der er opstået på varerne ved udpakning eller forkert opbevaring hos dig)

   I disse tilfælde betaler vi rimelige returomkostninger. Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Hvis din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere eller erstatte dit køb - afhængigt af tilgængelighed.

   Hvad gør jeg ved transportskader?

   Vi gør naturligvis alt, hvad vi kan, for at få varen frem til dig i hel tilstand. Skulle der være opstået en skade på varen under transporten, skal du henvende dig til os inden for rimelig tid. Vi anbefaler dig at gøre det hurtigst muligt, så vi har de bedste muligheder for at afhjælpe problemet. Ved hurtig reklamation kan der f.eks. heller ikke opstå tvivl om, hvorvidt varen har være opbevaret forsvarligt hos dig.

   Du bedes vedlægge et godt og tydeligt billede af skaden, ved reklamation af transportskade, så vi har mulighed for at bevise det overfor vores transportører.

   Du skal altid kontakte info@jewelsoftaste.dk før du returnerer en vare.

   Hvordan fortryder jeg mit køb?

   Der er ingen fortrydelsesret på fødevarer, og du kan altså derfor kun returnere dem, hvis der er fejl på varen eller du har fået en forkert vare tilsendt. Du kan heller ikke fortryde dit køb ved ikke at afhente varen på udleveringsstedet eller på anden måde nægte modtagelse.

   Sale

   Unavailable

   Sold Out