Cookies og privatliv

Når du besøger Jewels of Taste indsamler vi information om alle besøg på sitet Vi bruger den til at forbedre din brugeroplevelse, holde øje med brugen af shoppen og hjælpe i vores markedsføring.

Indsamlingen af oplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Når vi behandler personoplysninger, overholder vi persondataloven.

Vi logger din IP-adresse og din brug af shoppen generelt. Hvis du logger ind, følger os på Facebook eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi også det.

Vi bruger Google Analytics og Shopify Analytics til at analysere brugernes adfærd.

Når du bruger vores shop, gemmes der en cookie, en lille tekstfil på din pc, så vi kan genkende dig, næste gang, du kommer på besøg. Cookies indeholder ikke personfølsomme oplysninger.

De fleste websites bruger cookies. Nogle webservices kan ikke fungere uden.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Der gør du i din browser.

Der kan være funktioner i shoppen, der ikke virker efter hensigten, hvis du slår cookies fra. 

Brug af personoplysninger

Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved gennemførsel af en ordre, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til info@jewelsoftaste.dk - du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Sale

Unavailable

Sold Out