• Gratis fragt ved køb over kr. 500,-
  • Under Corona-krisen tilbyder vi gratis afhentning i Roskilde, så du sparer fragten. Vi sender besked om, hvor du kan hente varen efter købet.
  • Nu har vi fået e-mærket, certificeringen for en sikker webshop
  • Nogle Hotmail- og Outlook.com-brugere har problemer med at modtage vores ordrebekræftelser lige nu. Der arbejdes på sagen.

Nyt fra vores Facebook Mit Hjem er Mit Slot

af Jewels of Taste på May 25, 2019  i Facebook
Hej venner - hvis I savner os på Stændertorvet, er det fordi vi ligger vandret med forberedelser til næste uges messe Mit Hjem er Mit Slot - kom og mød os på Frederiksberg Runddel onsdag til og med søndag i næste uge! http://www.mithjemermitslot.dk/

Mit Hjem er Mit Slot MIT HJEM er MIT SLOT er messen der i 6 temaer forener boligindretning, blomster, kunsthåndværk, antikviteter, gastronomi, mode og velvære. Kom og vær med i Haveselskabets Have på Frederiksberg, når henved 200 udstillere for 21. år i træk præsenterer det bedste indenfor hver deres felt.

mithjemermitslot.dk
Dette opslag kommer fra vores Facebook-side - find den og følg os her:
https://www.facebook.com/Jewelsoftaste/
TILBAGE TIL TOPPEN
x