• Gratis fragt ved køb over kr. 500,-
  • Under Corona-krisen tilbyder vi gratis afhentning i Roskilde, så du sparer fragten. Vi sender besked om, hvor du kan hente varen efter købet.
  • Nu har vi fået e-mærket, certificeringen for en sikker webshop
  • Nogle Hotmail- og Outlook.com-brugere har problemer med at modtage vores ordrebekræftelser lige nu. Der arbejdes på sagen.

Nyt fra vores Facebook

af Jewels of Taste på October 26, 2019  i Facebook
Vi har i dag sagt farvel til det lille butiksfællesskab på Godthåbsvej 55, hvor Jewels of Taste har været repræsenteret siden sommer. Det har været en fin oplevelse at være en del af butikslivet på Frederiksberg, men eventyret må gå videre af andre veje. Vi ønsker vores nye venner på Godthåbsvej 55 god vind fremover og vender snuden i en anden retning - mere herom i det nye år. Lige nu koncentrerer vi os om julesæsonen, og man kan finde os på tre julemarkeder i år: - Kragerup Gods julemarked 9. & 10. november - Alletiders Roskilde Jul 23. & 24. nov. I Musicon i Roskilde - Bernstorff Slot Julemarked 6., 7. og 8. december Vi dukker fortsat op på Stændertorvet i Roskilde, når omstændighederne tillader det. Mange hilsner fra Solveig og Christian Jewels of Taste


Dette opslag kommer fra vores Facebook-side - find den og følg os her:
https://www.facebook.com/Jewelsoftaste/
TILBAGE TIL TOPPEN
x